• Софија ул. „Александър Пушкин“ 71
 • Софија бул. "България" 104
 • +359899325721
 • gderimachkovski@icloud.com
 • Вести

  На 03 и 04 март 2018 година, беа извршени првите уролошки прегледи во “Неуромедика” во Скопје и Битола.

  И наредниот месец април уролошки прегледи во “Неуромедика”. На 14 април во Скопје од 10.00, и на 15 април од 08.00 во Битола после предходно закажување на следните телефони: 02 3133313 за Скопје и 047 252 255

  За дополнителна информација посетете:

  www.neuromedica.com

  w

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply