• Софија ул. „Александър Пушкин“ 71
 • Софија бул. "България" 104
 • +359899325721
 • gderimachkovski@icloud.com

Latest News

  • 07 МАР 18
  • 0

  Вести

  На 03 и 04 март 2018 година, беа извршени првите уролошки прегледи во “Неуромедика” во Скопје и Битола. И наредниот месец април уролошки прегледи во “Неуромедика”. На 14 април во Скопје од 10.00, и на 15 април од 08.00 во Битола после предходно закажување на следните телефони: 02 3133313 за Скопје и 047 252 255

  • 11 НОЕ 17
  • 0

  Од нашите пациентите….

    Ми предлагаа оперативна интервенција, дури и отстранување на бубрегот! Д-р Деримачковски ми го скрши каменот со ЛАСЕР и ми го спаси бубрегот! На следниот ден бев спремен за работа! Звонко Лазарев 54 г. гр.Кичево, Р.Македонија Од две години знам дека имам камен во лев  бубрег, но досега не сум имал болки. Пред 1 месец добив

  • 22 СЕП 17
  • 0

  Симптоми од долен уринарен тракт

  Симптомите од долен уринарен тракт вклучуваат: полакиуриjа – чести позиви за мокрење преку денот никтуриjа – чести позиви за мокрење преку ноќта (од моментот на легнување до моментот на будење ) > од 2 пати се смета како никтуриjа. силни, позиви за уринирање слаб млаз на урината при мокрење прекинување на млазот крв во урината чувство

  • 20 СЕП 17
  • 0

  Фимоза – тесна и вишок кожа врз главата на пенисот

  Фимозата претставува тесна и вишок кожа врз главата на пенисот која што пречи на ослободувањето на главата на членот за време на ерекција, а при потешки форми на заболувањето дури и без ерекција на пенисот. Претставува тесен склерозен прстен на препуциумот (кожата која што ја покрива глањата на пенисот) со загубена еластичност на кожата. Тие